Ohodnocení a rada
Ohodnocení a rada
Dobrý den, zdědil jsem mince po dědovi a chci poprosit kolik bych mohl dostat celkem za tyto mince a popřípadě kde bych je mohl konkrétně prodat, moc dekuji.
Re: Ohodnocení a rada
Prosim poradí někdo? Když tak prosím aspoň o radu kam bych mohl s mincemi jít aby mi je ohodnotili. Děkuji
Dobrý den,
omlouvám se, nebyl sem u počítače 14 dní pořádně.
POkud chcete mince prodat odporučuji je po částech dávat na aukro.cz, ale až tak v září, řijnu.
Nejlepším řešním by bylo jet někam do Německa na burzu.
Můžu Vám říct přibližný katalogový ceny, ale nevim jestli to má velký smysl.
POkud je chcete znát, rozřaďtě prosím mince na východoněmecké ( kladivo a pravítko většinou) a zápodoněmecké. a seřaďtě je prosím podle roků, aby se mi to líp hledalo v katalogu.
S pozdravem admin mixersmrk
omlouvám se, nebyl sem u počítače 14 dní pořádně.
POkud chcete mince prodat odporučuji je po částech dávat na aukro.cz, ale až tak v září, řijnu.
Nejlepším řešním by bylo jet někam do Německa na burzu.
Můžu Vám říct přibližný katalogový ceny, ale nevim jestli to má velký smysl.
POkud je chcete znát, rozřaďtě prosím mince na východoněmecké ( kladivo a pravítko většinou) a zápodoněmecké. a seřaďtě je prosím podle roků, aby se mi to líp hledalo v katalogu.
S pozdravem admin mixersmrk
Dobrý den, moc děkuji
Aha, myslím že by mi stačilo přibližná cena abych věděl za kolik to na Aukru nabídnout, abyste se nemusel hledat se všemi mincemi. Ale myslím že např - 5 Mark 1969 Heinrich Hertz, 10 Mark 1967 Kathe Kollwitz by se za něco málo mohly prodat
Aha, myslím že by mi stačilo přibližná cena abych věděl za kolik to na Aukru nabídnout, abyste se nemusel hledat se všemi mincemi. Ale myslím že např - 5 Mark 1969 Heinrich Hertz, 10 Mark 1967 Kathe Kollwitz by se za něco málo mohly prodat

Můžu se zepta odkud jste ?
Z Prahy, a občas jsem i poblíž Příbrami.
V praze občas pobývám, tak bych se na to mohl někdy podívat
To by bylo fajn, tak až budete mít cestu do Prahy tak prosím dejte vědět.
Promiňte vím že to sem nepatří, jen se chci zeptat jestli zde na foru někdo odhaduje bankovky? mám kupce a zdá se mi že mě chce natáhnout, mám dotaz v odhadu bankovek a zde sem mělů odpověd hned a v bankovkách to viupadá že od prosince nikdo nebyl... Mohu porosit o odhad v bankovkách?
tyto bankovky jsou ve velice špatním stavu a pro sběratele nezajímavé. jejich cena je kolem 10 korun /kus max v tomto stavu.
Je fakt že fórum bankovek moc nestíhám. Zacoč se omlouván. Občas nejak nestíhám ani ty mince poslední dobou. nějak toho mám moc.
Je fakt že fórum bankovek moc nestíhám. Zacoč se omlouván. Občas nejak nestíhám ani ty mince poslední dobou. nějak toho mám moc.